У Віниці пройшов фінал обласних змагань Мама, тато, я – спортивна сім’я». Переможці приїдуть в Київ

 28.04.2015
Вінницька область

Фінал обласного етапу Всеукраїнського фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» пройшов 25 квітня 2015 року на Центральному стадіоні ЦПКВ ім. Горького м. Вінниці.

Організатори обласного етапу - комунальний заклад «Вінницький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та обласне відділення Комітету з фізичного виховання МОН України.

В обласному етапі прийняли участь 10 команд переможниці районів та міст обласного значення. Склад команди – батько, мати та дитина від 8 до 10 років (хлопчик чи дівчинка). Команди змагались в 7 різних естафетах, а саме: флорбол, туристичний єралаш, полоса перешкод, сила в єдності, єдиний крок, велодрайв та водний марафон.

Перемогла сім’я Ткач з м. Хмільника. Друге місце зайняла сім’я Ященко з Ямпільського району, на 3 місці сім’я Плахотних з Бершадського району.

Команди переможниця та призери заходу нагороджені кубками, медалями та грамотами. Усі інші команди учасники нагороджені грамотами за участь.

Всі сім’ї нагороджені сувенірною продукцією від обласного центру «Спорт для всіх» та призами від спонсорів заходу: Вінницького відділення НОК України у Вінницькій області, катку «Льодовий клуб», закладу сімейного відпочинку «Дитяча планета», мережі магазинів «Грош», благодійних фондів «Здорова нація» та «Майбутнє без болю».