Аматорський баскетбольний турнір серед чоловічих команд

 09.02.2016
Волинська область

31 січня 2016 року в спортивному залі навчально-виховного комплексу – №2 міста Камінь – Каширського відбувся турнір з баскетболу серед молодіжних та аматорських чоловічих команд міста, який організував Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з тренерським складом Камінь-Каширської дитячої юнацької спортивної школи.

 

Основною метою проведення заходу була популяризація гри у баскетбол та залучення жителів міста та району до занять фізичною культурою і спортом, а також виявлення кращих гравців для формування команди з волейболу для участі у районних та обласних змаганнях.

 

У турнірі прийняло участь 8 аматорських команд. Ігри були видовищними та проходили в дружній атмосфері. За результатами виступів командні місця розподілились наступним чином – перше місце виборола команда «Юність - 1», друге місце у команди «Юність Прогрес», третє місце отримала команда «Олімпік», а четверте місце посіла команда «Спортікі».

 

Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» нагородив усі команди грамотами, команди-переможці та призери були нагороджені кубками, а також команди півфіналісти заохочувальними призами.