Cвято «Спортивна сім’я» принесло вир позитивних емоцій та спортивного азарту

 11.06.2015
Волинська область

Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинською громадською організацією батьків дітей з синдромом Дауна провели свято «Спортивна сім’я», яке відбулося на майданчику клубу за місцем проживання «Лучеськ» (вул. Декабристів, 23). Захід був приурочений до Міжнародного дня захисту дітей.

Участь у спортивному святі взяли сім’ї, де виховуються діти з особливими потребами.

У програму свята були включені естафети для дітей середнього шкільного віку та малечі.

Впродовж усього свята в перервах між естафетами, під звучання дитячих пісень, веселі клоуни розважали дітлахів забавляночками, танцями тощо. Під час виконання усіх випробувань вони також супроводжували, направляли і підказували юним учасникам, як долати перешкоди.

За підсумками всіх спортивних розваг перемогла сім’я Валентина Новосада. Другими стала сім'я Юрія Ліщанського, а третю сходинку у напруженій боротьбі посіла сім'я Ярослава Яремчука.

Свято пройшло цікаво, весело у вирі позитивних емоцій та спортивного азарту. Сміх, підбадьорливі вигуки, скандування уболівальників і батьків лунали на спортивному майданчику.

Сім'ї-призери на згадку про участь у змаганнях та перемоги були нагороджені дипломами міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та грошовими винагородами, а всі учасники – подарунками.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловлює подяку батькам і дітям, які взяли участь в спортивному святі, директору магазину спортивних товарів «Олімп», приватному підприємцю Ярославу Захаруку, який надав спортивні призи для вручення учасникам змагань, а також голові громадської організації інвалідів «Інваволинь» Валерію Бакаєвичу, який сприяв технічному забезпеченню заходу. Також велика вдячність молодіжному православному волонтерському рухові «Омофор», за участю яких діткам було весело і святково.