До Дня Державного Прапора відбувся велопробіг вулицями Луцька

 25.08.2016
Волинська область

23 серпня 2016 року нагоди Деня Державного Прапора відбувся велопробіг вулицями міста під назвою “Колесо здоров'я”, який організували управління з питань фізичної культури та спорту спільно з Луцьким міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

З вітальним словом до учасників звернувся заступник міського голови Юрій Моклиця. Він передав присутнім вітання від міського голови Миколи Романюка. “Сьогодні відзначаємо День Державного Прапора. Це гарне свято. Можна говорити про патріотизм, а можна робити патріотичні вчинки. Сьогоднішнім заходом ми популяризуємо екологічний вид транспорту. Коли займаємося спортом, то менше хворіємо і допомагаємо державі. Це найпатріотичніші дії”, - додав він.

Депутат міської ради Андрій Покровський привітав присутніх зі святом. “Безмежно радий, що ми відзначаємо його таким чином. Приємно, що участь у велопробізі беруть люди різного віку. Сподіваюсь, у наступні роки буде ще більше людей брати участь у цьому пробізі. Ми будемо такі велопробіги робити частіше, аби люди займалися спортом і укріплювали власне здоров'я”, - додав він.

Передували велопробігу змагання з перегонів на візках на 500 метрів та хенбайках на 1000 метрів серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату.

Потому близько 250 учасників, серед яких перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови Юрій Моклиця, секретар міської ради Юлія Вусенко, депутат міської ради Андрій Покровський, проїхали вулицями Луцька.

Велопробіг пройде за маршрутом: пр-т Волі – Київський майдан – вул. Дубнівська – вул. Авторемонтна – вул. Рівненська – пр-т Волі – вул. Шопена – пр-т Василя Мойсея – вул. Винниченка – пр-т Волі (фініш біля пам'ятника Т.Г. Шевченка).