«Доброта без обмежень»

 06.10.2016
Волинська область

1 жовтня 2016 року в спортивному комплексі навчально-виховного комплексу «Нововолинська школа №1 - колегіум» відбулися змагання за участю людей з інвалідністю під назвою «Доброта без обмежень».

Організаторами заходу виступили відділ у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому, Нововолинський міський ЦФЗН «Спорт для всіх» та громадська організація «Довіра», яку очолює мешканка Нововолинська Валентина Міньковська, якій і належила ініціатива проведення змагань.

У змаганнях взяли участь 32 учасники у складі дев’яти команд з Ратного, Маневич, Ковеля, Володимир - Волинського та Нововолинська. Спортсмени на інвалідних візках пробували свої сили в трьох видах спорту: бочча, стрільби зі спортивного лука й дартсу.

У змаганнях з боччі перше і третє місця вибороли дві команди з смт. Маневичі. Другу сходинку посіла команда з м. Нововолинська. У змаганнях з дартсу кращою серед жінок стала Марина Мажула з Ратного, серед чоловіків – Володимир Кравчук з Ковеля. У спортивних випробуваннях зі стрільби з лука найкращий результат продемонструвала Марина Мажула та Олександр Барбарук із Ковеля.

Переможці змагань були нагороджені грамотами, медалями й призами від організаторів змагань.