Фестиваль силових видів спорту «Оваднівська спека»

 10.07.2019
Волинська область

07 липня 2019 року в селі Овадне Володимир-Волинського району відбувся відкритий обласний фестиваль з силових видів спорту «Оваднівська спека».

Організаторами даного фестивалю є Оваднівський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Оваднівська сільська рада спільно з Волинським обласним ЦФЗН «Спорт для всіх».

На урочистому відкриті з привітальним словом до присутніх звернувся Сергій Панасевич голова Оваднівської сільської ради, Людвик Балаж директор Оваднівського СЦФЗН «Спорт для всіх», Андрій Книш головний суддя змагань та представники фірми «Епікур».

Спортсмени змагались у гирьовому багатоборстві, багатоповторному жиму штанги лежачи та армреслінгу, всього фестиваль об’єднав більше 60-и силачів.

Перемогу в гирьовому спорті у різних категоріях здобули: Макаренко Іван (до 80 кг), Васинський Роман (+80 кг), Рабош Оксана (ривок 16 кг).

В змаганнях з багатоповторного жиму штанги лежачи перемогли: Кісільчук Олександр (штанга100 кг.), Книш Андрій (штанга 75 кг.), Циганков Владислав (штанга 55 кг.), Домашук Максим (штанга 35 кг.), Литвинець Вікторія (штанга 35 кг.), Кобиляж Петро (спортсменги-аматори).

Окрасою Фестивалю стали змагання з армреслінгу, участь в яких взяли більше двадцяти учасників із різних районів Волинської та Рівненської областей. У напруженій боротьбі перемогу здобув Яльницький Ярослав.

На завершення змагань відбулась динамічна естафета в поштовху гирі. З невеликим відривом перемогу святкувала команда Волинської області.

Переможці, призери та учасники були нагородженні грамотами, дипломами, кубками, іменними медалями, призами та грошовими винагородами від організаторів та спонсорів фестивалю.