Фестиваль з міні футболу серед аматорських команд «Різдвяна коляда»

 11.01.2018
Волинська область

Проведення в місті Луцьку фестивалю з міні футболу серед аматорських команд «Різдвяна коляда» в рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів в зимовий період «Спортивна зима»

В місті Луцьку в спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті» завершився фестиваль з міні-футболу серед аматорських команд «Різдвяна коляда» в рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів в зимовий період «Спортивна зима».

Фестиваль організовували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Асоціацією міні-футболу (фут залу) Волині.

Спортивно-масові заходи «Спортивна зима» проводяться в містах і районах області в період з 01 грудня 2017 року по 28 лютого 2018 року з метою організації змістовного дозвілля за місцем навчання, проживання та відпочинку населення області, залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом в зимовий канікулярний період, культури святкування та свідомої потреби до занять фізичною культурою напередодні та під час Новорічних та Різдвяних свят.

Участь у фестивалі взяло понад 160 гравців з 15 команд з міста та районів області.

За результатами виступів команд місця розприділились наступним чином – Кубок Діда Мороза виборола команда «Казмаз-Агро» Луцького району, а кубок Снігурочки отримала команда «Мідас» міста Луцька.

На церемонію нагородження завітав Дід Мороз, який особисто привітав присутніх із святими та вручив іменний кубок чемпіонів капітану «Камазівців» Антону Дригульському. Команди володарі обох кубків були нагородженні грамотами та медалями від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Кращим гравцем турніру організатори оголосили гравця «Духче» Дмитра Дмитрука.