Фестиваль з шахів «ВОЛИНЬ-ПІВНІЧ» з нагоди 30-ї річниці аварії на ЧАЕС

 17.05.2016
Волинська область

15 травня 2016 року в м. Камені-Каширському в торговому центрі «Добробут» відбувся фестиваль з шахів з нагоди 30-ї річниці аварії на ЧАЕС, який організував Волинський обласний та Камінь-Каширський міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Фестиваль проводився з метою залучення населення області до занять фізичною культурою та спортом, проведення активного дозвілля громадян та популяризації гри в шахи в м. Камені-Каширському.

Перед початком змагань учасників привітали та побажали успіхів у змаганнях заступник директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Карпік Вадим Володимирович, начальник відділу молоді та спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації Сінчук Володимир Володимирович та директор Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх» Панасюк Сергій Іванович.

У змаганнях взяли участь 46 учасників з міст: Камінь-Каширський, Ковель, Володимир-Волинський, Нововолинськ, Горохів, Любомль, та Старовижівський, Ратнівський, Любешівський райони.

За підсумками фестивалю з шахів серед чоловіків перемогу здобув Янюк Валентин Васильович (м.Ковель), друге місце Мельнич Юрій Георгійович (м.Нововолинськ), третє у Новокрєщонова Олександра Анатолійовича (м.Камінь-Каширськ). Кращими у шахах серед жінок стала Семенюк Анна Вікторівна (м.Ковель), друге місце Манжос Наталія Василівна (м.Камінь-Каширськ), а третє у Воробйової Зінаїди Миколаївни (м.Камінь-Каширський).

Переможців та призерів фестивалю нагородили грамотами, дипломами, медалями, кубками та призами від Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» та Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх»