Фестиваль-кубок з міні-футболу серед аматорських команд «Friend's Futsal Fest» відбувся в Луцьку

 30.06.2016
Волинська область

З 25-26 червня 2016 року в місті Луцьку відбувся фестиваль-кубок з міні-футболу серед аматорських команд «Friend's Futsal Fest» за програмою Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих та масових заходів «Олімпійське літо – 2016» за місцем проживання та відпочинку, який організовує Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». В змаганнях прийняли участь команди з міст Ковеля, Києва, Рожища та Луцька.

Основною метою проведення фестивалю було залучення населення до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, організація змістовного дозвілля громадських організацій та протистояння шкідливих звичок у суспільстві, розвиток аматорського міні-футболу в області. Зміцнення дружніх стосунків між спортсменами-аматорами та визначення кращих аматорських команд.

Під час урочистого відкриття виступили директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад Володимир Петрович та голова комітету з проведення обласного фестивалю «Олімпійське літо 2016» з міні-футболу Корпуш Руслан Іванович.

З величезним азартом та жагою до перемоги, футболісти-аматори показали боротьбу на кожному квадраті футбольного поля.

В результаті, перше місце посіла команда «Бережанка», друге місце «Агромат» за спортсменами, а третіми стала команда «Бренд – Груп».

Всі переможці та призери спартакіади були нагороджені медалями, дипломами, грамотами, кубками та призами від організаторів змагань.