Фінал кубку обласного фестивалю «Олімпійське літ-2016» з міні -футболу

 31.08.2016
Волинська область

28 серпня 2016 року відбулася фінал кубку обласного фестивалю «Олімпійське літо – 2016» з міні-футболу (футзалу) серед аматорських команд в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів, який організовує Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

За «Кубок Дружби -2016» у фіналі позмагались команди «Стадіум» та «Бережанка», де після напруженої гри перемогу здобула команда «Бережанка». Із загальним рахунком 5:0.

За головну нагороду фестивалю «Кубок Співдружності» позмагались команди «Стелс» та « Мідас-Трейд». Фінальна гра видалась дуже напруженою, адже обидві команди досягли високих результатів на фестивалі й володіють хорошою майстерністю гри. Відчайдушна боротьба за кожне очко та гольова феєрія – усе це тримало в напрузі уболівальників до кінця гри. Отож, за підсумками гри перемогу здобула команда «Стелс» з рахунком 6:1.

На урочистому закритті серед номінантів індивідуальним призом були нагороджені: «Кращий арбітр» - Бугайчук Сергій, «Кращий бомбардир» - Турчик Богдан з команди «Динамо», «Кращий гравець» - Казьмирук Микола з команди «Динамо», «Кращий воротар» - Крегновський Євген, «Кращий захисник»- Другульський Антон з команди «Пакко» та «Кращий гравець 35 + » - Заболотний Ігор з команди «Бренд - Груп».

Команди-переможці були нагороджені кубками, медалями, дипломами, грамотами та цінними призами від організаторів та спонсорів фестивалю.