«Футбольна осінь-2016» крокує Камінь-Каширським

 08.11.2016
Волинська область

З 2 листопада 2016 року на майданчику зі штучним покриттям стадіону міста Камінь-Каширська відбувся фінал відкритого фестивалю з міні-футболу (фут залу) серед чоловічих команд організацій, підприємств, колективів міста Камінь -Каширськ.

Організатором заходу виступив комунальний заклад Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Камінь-Каширської міської ради за підтримки відділу у справах молоді та спорту Камінь-Каширської РДА та Камінь-Каширська районна організація ФСТ «Колос».

Основною метою проведення турніру було залучення працюючого населення до занять фізичною культурою та спортом, популяризація ігрових видів спорту, зокрема гри в міні-футбол, налагодження дружніх зв’язків між підприємствами організаціями міста.

Участь у турнірі прийняло 6 аматорських команд з Волинської області: «Освіта», «Монтаж», «Здоров’я», «Залісся», «Поліція –Гр.», «Сошично». Кульмінаційний день боротьби за трофей «Футбольної осені - 2016» був сповнений інтригами та небувалою напругою. Кожна секунда перебування футзалістів на ігровому майданчику дарувала захоплюючу гру вболівальникам.

Отож, після напруженого ігрового дня переможцем турніру стала команда «Освіта», 2-ге місце посіла команда «Монтаж», а 3-тє місце у команди «Залісся».

Переможці, призери та кращі гравці були нагороджені дипломами, кубками, грамотами, медалями від організаторів та спонсорів турніру.