ІІ етап обласного фестивалю «Веселі старти - 2016» у м. Кімінь-Каширському

 18.02.2016
Волинська область

10 лютого 2016 року в спортивному залі навчально-виховного комплексу – №2 м. Каменя – Каширського відбувся ІІ етап обласного фестивалю «Веселі старти - 2016» серед школярів під гаслом «Здорові діти – здорова нація», який організував Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом освіти Камінь-Каширської районної державної адміністрації.

Змагання видалися захоплюючими і веселими, як для учасників так і для вболівальників, які прийшли підтримати свої команди. Програма змагань включала 5 естафет. А після їх завершення, доки суддівська колегія підводила підсумки спортивної програми і визначала переможців, учасники та вболівальники змагань мали можливість помилуватися показовими виступами дитячих художніх колективів.

За результатами виступів команд місця розподілились наступним чином – перше місце виборола команда НВК №1, яка і буде представляти свій район у фіналі фестивалю, який відбудеться у м. Луцьку 25 лютого 2016 року в торгово-розважальному центрі «ПОРТ СІТІ» (м. Луцьк, вул. Сухомлинського, 1), друге місце у НВК №2, а третє місце посіла команда із ЗОШ із с. Залісся.

Переможці змагань були нагороджені кубками та грамотами за особисті зайняті місця від Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».