ІХ обласний фестиваль з міні-футболу на кубок «Волинської газети» відбувся в Луцьку

 04.10.2017
Волинська область

Протягом двох днів 30 вересня та 01 жовтня 2017 року в місті Луцьку в спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті» відбувся ІХ обласний фестиваль з міні-футболу серед аматорських чоловічих команд на кубок «Волинської газети». Фестиваль організували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Асоціація міні-футболу (футзалу) Волині та обласна громадсько-політична газета «Волинська газета».

Фестиваль проводився з метою залучення населення до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, організації змістовного дозвілля громадських організацій та протистояння шкідливих звичок у суспільстві, розвитку аматорського міні-футболу в області та зміцнення дружніх стосунків між спортсменами-аматорами та визначення кращих аматорських команд.

Щороку рівень фестивалю зростає і перемога в дводенних перегонах стає доволі престижною. Цього року позмагатись за кубок «Волинської газети» зібралось близько 170 учасників з 16 команд Волині, Києва та дві Житомира.

У результаті напружених ігор де кожна команда не поступалась жодним сантиметром футбольного поля переможцем стала команда «ІнБев» з міста Житомира, срібні нагороди виборола команда «Бережанка» з Горохівського району, замкнула трійку призерів команда «Стелс» з міста Луцька.

В особистих номінаціях переможцями стали: «Кращий бомбардир» - Михайло Кисельов (команда «Козак»з міста Ковеля), «Кращий гравець» - Андрій Євтушок (команда «ІнБев» з міста Житомира) та «Кращий голкіпер» - Євген Кречковський (команда «Стелс» з міста Луцька).

Переможці та призери фестивалю були нагороджені кубками, грамотами, дипломами, медалями та цінними призами від організаторів та спонсорів заходу.