«Казкова родинна ліга СУПЕР UA 2017»

 16.06.2017
Волинська область

Нещодавно відбувся турнір з футболу ліги СУПЕР UA «Казкова родинна ліга СУПЕР UA 2017» у рамках Всеукраїнських заходів «Олімпійське літо».Захід організували Волинський обласний, Нововолинський та Зимнівський місцеві центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», мережа магазинів «Супер UA» при сприянні Зимнівської сільської ради та ГО «Нова ідея».

Турнір спортивних родин СУПЕР UA проводиться з метою залучення дорослих та дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом, зокрема футболом;організації активного змістовного дозвілля в колі сім’ї та друзів; пропаганди активного здорового способу життя та протистояння шкідливим звичкам; залучення дорослих у вихованні дітей у спільному проведенні активного дозвілля; забезпечення зайнятості дорослих і дітей у вільний від роботи і навчання час та покращення їх фізичного здоров’я за допомогою рухової активності; поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху в місті.

У турнірі взяло участь 3 команди. Склад команди – 3 особи та представник: граючий президент клубу (тато або хрещений тато, або дядько), граючий тренер (дитина), капітан (мама або хрещена мама, або тітка), представник (класний керівник). Окрім загальнокомандного заліку боролися в різних номінаціях.

Отже, призові місця розподілилися таким чином. І місце посів сімейний футбольний клуб «Юніори» (родина Католиків: Ірина, В’ячеслав, Наталія) із села Зимне, ІІ місце виборов клуб «Едельвейс» (сім’я Костюків: Мирослав, Тамара, Юрій) із села Володимирівка, ІІІ місце виборов футбольний клуб сім’ї Зінчуків «Хуторяни» (Катерина, Михайло, Сергій) із села Литовеж.

А номінації розподілилися так:

«Супер представник» – Олександра Костюк «Едельвейс»

«Супер головний тренер» – Михайло Зінчук «Хуторяни»

«Супер вболівальник» – Назар Католик

«Супер президент» – Юрій Костюк «Едельвейс»

«Супер воротар» – Наталія Католик «Юніори»

«Супер суддя» – Анатолій Матвійчук

«Супер емоційний гравець» – Катерина Зінчук «Хуторяни»

«Супер найспортивніший тато» – Юрій Костюк «Едельвейс»

«Супер капітан» – Тамара Костюк «Едельвейс»

 

По завершенню турніру переможці та призери отримали медалі, дипломи, кубки та призи від організаторів заходу.