ХІІІ обласна спартакіада серед працівників засобів масової інформації «Спорт для всіх – запорука здоров’я»

 05.07.2017
Волинська область

Завершилась ХІІІ обласна спартакіада серед працівників засобів масової інформації, яка тривала з 30 червня по 2 липня 2017 року на базі відпочинку Волинської обласної організації національної спілки журналістів України у с. Світязь, Шацького району.

Організували спортивне свято Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинською обласною організацією національної спілки журналістів України та Волинською обласною організацією фізкультурно-спортивне товариство «Спартак».

Обласна спартакіада серед працівників засобів масової інформації проводиться з метою:

- залучення працівників засобів масової інформації до занять фізичною культурою і спортом;

- пропаганди активного і здорового способу життя та протистояння шкідливим звичкам (тютюнопалінню, алкоголізму, наркоманії);

- створення корпоративної системи спортивних змагань;

- виявлення та заохочення кращих спортсменів серед працівників засобів масової інформації.

До програми змагань входили: спортивні естафети «Веселі старти», шахи, шашки, дартс, перетягування линви, настільний теніс, плавання.

Переможці як в особистому, так і командному заліку визначалися за кращим результатом. Загальнокомандне місце у Спартакіаді та в кожному виді програми визначалося за найменшою кількістю набраних очок. За зайняте І місце нараховується 1 очко, ІІ місце – 2 очка, за ІІІ місце – 3 очка і т.д.

Отож, у загальнокомандному заліку І місце зайняла команда газети «Волинь-нова», ІІ місце – Волинська регіональна дирекція філії ПАТ «НСТУ» «Телеінформ», ІІІ місце виборола команда газети «Вісник».

У змаганнях з шахів серед жінок перемогла Лісова Алла команда «Волинь нова», ІІ місце - Гетьманчук Людмила з команди «Телеінформ», ІІІ місце зайняла Мартинюк Анна з «Вісника». Серед чоловіків першим став Наумук Сергій («Волинь нова»), ІІ місце зайняв Приходько Володимир («НСЖУ»), ІІІ місце – Крайванович Сергій («Вісник»).

У змаганнях з шашок сереж жінок І місце посіла Лісова Алла (команда «Волинь нова»), ІІ місце – Суслік Руслана («Вісник»), ІІІ місце - Гетьманчук Людмила з команди «Телеінформ». Серед чоловіків І місце посів Суслік Володимир («Вісник»0, ІІ місце – Юровчик Петро («Телеінформ»), ІІІ місце Савчак Михайло («НСЖУ»)

У змаганнях з перетягування линви І місце в команди «Телеінформ», ІІ місце в команди «Вісник», а ІІІ місце у команди «Волинь нова».

У змаганнях з дартсу серед жінок І місце посіла Мартинюк Інна (команда «Волинь»), ІІ місце – Калюжна Софія («Телеінформ»), ІІІ місце – Власюк Людмила з команди «Волинь нова». Серед чоловіків першим став Крайванович Сергій («Вісник»), ІІ місце у Філюка Олександра («Волинь нова»), ІІІ місце – Юровчик Петро («Телеінформ»).

У змаганнях з настільного тенісу серед жінок перемогла Пілюк Інна («Волинь-нова»), ІІ місце виборола Калюжна Софія («Телеінформ»), ІІІ місце посіла Рубик Ірина («Вісник»). Серед чоловіків перемогу здобув Юровчик Петро («Телеінформ»), ІІ місце у Сусліка Володимира («Вісник»), ІІІ місце – Михайло Савчак («НСЖУ»).

У змаганнях з плавання в категорії «Жінки» І місце здобула Снітчук Христина («Волинь-нова»), ІІ місце посіла Калюжна Софія («Телеінфо»), серед чоловіків І місце посів Папко Віктор («Телеінформ»), ІІ місце в Наумука Сергія («Волинь нова).

В естафетах першою стала команда «Волинь нова», ІІ місце зайняла команда «Телеінформ», ІІІ місце – «Вісник».

Переможців та призерів нагородили медалями, дипломами та призами від організаторів змагань.