Колегія відділу з питань фізичної культури та спорту, нарада місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх»

 21.02.2020
Волинська область

19 лютого 2020 року в місті Луцьку відбулося засідання колегії відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, на якому були присутні директори та працівники місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» Волинської області.

Директор Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад ознайомив присутніх щодо стану і перспектив розвитку мережі центрів ФЗН «Спорт для всіх», а також щодо змін в законодавчих та нормативних актах, які дозволяють зберегти мережу центрів, підвищити ефективність їх роботи.

Також, перед присутніми виступив директор Камінь-Каширського міського центру Сергій Панасюк, який  розповів про діяльність Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх».

Після засідання колегії, відбулась експрес нарада директорів місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» та фахівців з організації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку населення. На якій обговорили організаційні питання, щодо роботи та проведення фізкультурно-оздоровчих і спортивно-масових заходів  місцевими центрами ФЗН «Спорт для всіх», у І-ому півріччі.