«Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»

 04.02.2016
Волинська область

Нове комунальне підприємство створили в Луцьку Волинської області «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Його діяльність, обіцяють чиновники, буде спрямована на те, щоб у дворах та місцях масового відпочинку міста щотижня проводити спортивно-масові заходи.

 

Про це йшлося під час пленарного засідання 3-ої сесії Луцької міської ради 2-го лютого 2016 року.

 

Для чого потрібне створення цього комунального закладу, розповів заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця.

 

«Ми хочемо в кожному дворі створити масові змагання. Планується двічі на тиждень проводити спортивно-масові заходи, чи це буде футбол, чи фризбі чи волейбол – непринципово. Окрім того, потрібно, щоб була юридична особа, якій би підпорядковувалися спортклуби за місцем проживання», - розповів посадовець.

 

У комунальному закладі працюватиме 15 чоловік, а їх зараз є фактично 10, але цього року збільшувати штат не будуть, бо немає потреби, а визначили максимальну кількість у 15 чоловік із запасом, щоб при потребі можна було взяти на роботу нових людей.

 

Зауважимо, що для нового КП ФЗН «Спорт для всіх» передбачили 80 тисяч гривень на оздоровлення й 20 тисяч гривень на масові заходи. До слова, торік на масові заходи з міської казни виділили лише 5 тисяч гривень.

 

Щодо керівника комунального закладу, то запланували провести відкритий конкурс.