Міжнародний фестиваль з міні-футболу серед ветеранів «Спорт без кордонів»

 30.08.2017
Волинська область

26-го серпня 2017 року у м. Нововолинськ відбувся традиційний міжнародний фестиваль з міні-футболу серед ветеранів «Спорт без кордонів», присвяченого дню міста та Дню шахтаря за Всеукраїнською програмою «Спорт для всіх у парках і скверах». Організували футбольне свято Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділ у справах молоді та спорту виконкому Нововолинської міської ради.

Метою проведення фестивалю є залучення населення міста до регулярних занять спортом та рухової активності, популяризація здорового способу життя, активізація спортивно-масової діяльності серед ветеранів спорту у святкові та вихідні дні, а також формування дружніх стосунків між сусідніми державами.

Змагання, у яких брали участь 4 команди ветеранів спорту (35 років і старші) з міст та районів Волині, а також з інших областей України та республіки Польща, проводилися згідно з діючими правилами гри у міні-футбол.

І місце посіла команда з Луцька, ІІ місце – команда з м. Нововолинська, ІІІ місце – команда з смт. Іваничі.

По завершенню фестивалю найкращих гравців нагородили медалями, грамотами, дипломами відповідних ступенів та призами від організаторів змагань.