Міжнародний турнір Кубок міського голови міста Володимира-Волинського Петра Саганюка

 23.03.2016
Волинська область

19-20 березня 2016 року у місті Володимир-Волинському відбувся міжнародний турнір серед чоловічих аматорських команд з волейболу на кубок міського голови міста Володимира-Волинського Петра Саганюка. Організували цей турнір відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров населення «Спорт для всіх».

Участь у змаганнях взяли десять команд з Володимир-Волинського, Іваничівського, Любешівського районів та міст Володимира-Волинського та Хрубешува (Польща). На початковій стадії турніру команди були розділені на три підгрупи, у яких ігри проводились за коловою системою.

За результатами видовищних та не менш напружених ігор перше місце, віддавши усі сили в останній грі, все ж виборола команда агротехнічного колледжу, друге місце в польських волейболістів з команди Хрубешува, а третє місце у команди «Володимир».

Усі команди-призери були нагороджені, окрім аплодисментів вболівальників та позитивних емоцій, дипломами та кубками від організаторів турніру: відділу у справах молоді та спорту міськвиконкому та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Змагання проходили в дружній атмосфері, аматори волейболу показали хорошу змістовну гру якою порадували своїх вболівальників. Такі змагання дають можливість більш масово залучати населення міст та районів області до систематичних занять улюбленими видами спорту, а також спонукають до пропагування здорового способу життя.