Міжнародний турнір з гандболу присвятили пам’яті Б.М. Макарова

 03.11.2016
Волинська область

З 26 жовтня по 29 жовтня 2016 року в Будинку спорту спортивно-оздоровчого комплексу „Шахтар” (пр. Перемоги, 5) міста Нововолинська відбувся всеукраїнський турнір з гандболу серед юнаків 2004 р.н. і молодші спортивних клубів присвячений пам’яті судді міжнародної категорії Б.М. Макарова.

Організаторами заходу виступили Волинський обласний та Нововолинський міський центри фізичного здоров’я «Спорт для всіх», відділ у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому спільно з ДЮСШ управління освіти.

Борис Макаров – виходець із міста Нововолинська, який був суддею міжнародної категорії з гандболу та членом Європейської федерації гандболу (ЄФГ).

Участь у турнірі прийняло 8 юнацьких команд з різних куточків України: із м. Мелітополя, м. Ужгорода, м. Доманівки (Миколаївська область), м. Красилова (Хмельницька область), м. Южного (Одеська область), м. Рівного, м. Запоріжжя та м. Нововолинська.

Переможцем цьогорічного турніру стала команда з м. Нововолинська, 2-ге місце посіла команда м. Ужгорода, 3-тє – м. Доманівки, 4-те – м. Южного, 5-те – м. Запоріжжя, 6-те – м. Рівного, 7-ме –м. Мелітополя, 8-ме – м. Красилова.

Організатори турніру окремо відзначили 7 кращих гравців відповідно до ігрового амплуа, а також кращого бомбардира та гравця.

Переможці, призери та кращі гравці були нагороджені дипломами, кубками, грамотами, медалями від Волинського обласного ЦФЗН «Спорт для всіх» та призами від спонсорів турніру.