Міжнародний турнір з гандболу серед юнаків спортивних клубів пройшов в Нововолинську

 03.11.2015
Волинська область

З 29 жовтня по 01 листопада 2015 року в Будинку спорту СОКу «Шахтар» в м. Нововолинськ Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому та ДЮСШ управління освіти провів міжнародний турнір з гандболу серед юнаків спортивних клубів присвячений пам’яті судді міжнародної категорії Б.М. Макарова. Змагання проводяться щорічно з метою популяризації даного виду спорту, та пропаганди здорового способу життя серед молоді.

 

У змаганнях взяли участь 6 команд юнаків 2002 р.н. та молодші – СК «Портовик» з м. Южне, Одеської області, СК «ЗТР №1», СК «ЗТР №2» з м. Запоріжжя, а також команди з м. Луцьк «ОДЮСШ», «ДЮСШ» м. Сквира, Київської області та команда господарів турніру. Всього до заходу було залучено понад 80 чоловік.

 

З вітальним словом виступили – заступник мера Сторонський Андрій Миронович, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад Володимир Петрович, начальник відділу у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому Супрунюк Тетяна Миколаївна, сестра Б.М.Макарова – Погорєлова Людмила та головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Анатолій Міщук.

 

За результатами напружених матчів звання переможця турніру здобула команда ДЮСШ з міста Новолинська. Друге місце посіла команда ДЮСШ з міста Сквира, Київської області, замкнула трійку призерів команда СК «ЗТР №2» з м. Запоріжжя.

 

Переможці та призери були нагороджені грамотами, дипломами, кубками та медалями від організаторів та спонсорів турніру. Також були відзначені цінними призами кращі гравці турніру у всіх амплуа. Пам’ятні призи та запашний коровай від міського голови отримали всі команди-учасниці турніру.