Міжнародний турнір з волейболу на Кубок міського голови міста Володимира-Волинського Петра Саганюка

 05.04.2017
Волинська область

01-02 квітня 2017 року у місті Володимир-Волинському у спортивно-оздоровчому комплексі «Олімп» відбувся міжнародний турнір серед чоловічих аматорських команд з волейболу на кубок міського голови міста Володимира-Волинського Петра Саганюка. Організували цей турнір відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров населення «Спорт для всіх».

Із вітальним словом до учасників та вболівальників звернувся начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради В’ячеслав Петрук.

У змаганнях взяли участь 6 аматорських чоловічих команд з міст, районів та об’єднаних територіальних громад Волинської області..

За результатами видовищних та напружених ігор перше місце виборола команда Устилузька громада місцевого центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», друге місце Агро технічний коледж, а третє місце у команди Зимнівської громади місцевого центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Переможці та призери змагань були нагородженні грамотами, дипломами та кубками від організаторів турніру.