На Волині активно облаштовують та упорядковують спортивні майданчики

 15.04.2016
Волинська область

З 1 квітня 2016 року в усіх населених пунктах Волинської області стартував Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота». У рамках місячника працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітали з наданням методично-практичної допомоги та задля перевірки спортивних майданчиків за місцем проживання, навчання та в місцях масового відпочинку населення області до Володимир-Волинського району та Володимир-Волинського й Нововолинського міських центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

З впевненістю можна сказати, що роботи по упорядкуванню спортивних майданчиків проходять на належному рівні. У зв’язку з відкриттям весняно-літнього сезону активізувалися процеси будівництва, ремонту та облаштування спортивних споруд. Роботи проводять як самі працівниками місцевих центрів «Спорт для всіх» так і з допомогою сформуваних груп волонтерів з числа учнівсько-студентської молоді безпосередньо на кожному безпосередньо визначеному спортивному майданчику.

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» повідомляє, що у зв’язку з не виділенням коштів у березні-квітні місяці 2016 року на діяльність центру та на проведення фізкультуроно-оздоровчих та спортивно-масових заходів працівники центру не в змозі перевірити стан майданчиків під час Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» згідно запланованого графіку та надати методично-практичну допомогу місцевим центрам.