На Волині підвели підсумки спортивної активності

 16.03.2015
Волинська область

11 березня у сесійній залі Волинської обласної ради відбулося урочисте дійство, на якому були відзначені спортсмени, тренери з олімпійських, неолімпійських видів спорту, спорту-інвалідів, а також підведено підсумки за результатами виступів спортсменів у всеукраїнських, міжнародних та обласних змаганнях у 2014 році.

Привітали та вручили відзнаки провідним спортсменам краю заступник голови Волинської облдержадміністрації Світлана Мишковець, перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик та заступник начальника управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Ігор Дмитришин.

Під час цих урочистих заходів директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад. нагородив переможців та призерів обласних фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів за місцем проживання та відпочинку населення за результатами 2014 року в таких номінаціях»:

- Всеукраїнський місячник в області «Спорт для всіх – спільна турбота» з благоустрою та упорядкування спортивних майданчиків. У цій номінації місця розподілились наступним чином:

І місце – Ковельський район

ІІ місце – Володимир-Волинський район

ІІІ місце – Любешівський район;

- Обласний рейтинг серед місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на кращу організацію фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку населення.

І місце – Володимир-Волинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

ІІ місце – Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

ІІІ місце – Ковельський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»