На Волині пройшла ХІ обласна спартакіада серед працівників засобів масової інформації

 18.08.2015
Волинська область

15-16 серпня року на базі відпочинку ВООНСЖУ, с. Світязь, Шацького району Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинською обласною організацією національної спілки журналістів України та Волинською обласною організацією ФСТ «Спартак» провели ХІ обласну спартакіаду серед працівників засобів масової інформації присвячену до Дня Незалежності України.

Метою даного заходу є залучення та об’єднання працівників засобів масової інформації до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда активного і здорового способу, створення корпоративної системи спортивних змагань.

У спартакіаді взяли участь команди, створені зі штатних працівників місцевих, обласних та районних засобів масової інформації (газети, радіостанції, телекомпанії, Інтернет видання.

Програма заходу включала особистісно-командні змагання з таких видів: шахи, шашки, плавання, перетягування линви, спортивні естафети «Веселі старти», дартс та настільний теніс. Також були проведені особистісні змагання з рибної ловлі.

Отож, у підсумку переможцем стала команда Волинської обласної державної телерадіокомпанії, срібні медалі виборола команда «Волинь-Нова», замкнула трійку призерів команда працівників газети «Діалог».

Переможці та призери спартакіади в загальнокомандному заліку були нагороджені кубками, грамотами дипломами, а переможці та призери змагань з видів спорту – медалями та дипломами від організаторів заходу.