На Волині «Тато, мама і я – спортивна сім’я» присвячених Дню святого Миколая

 23.12.2015
Волинська область

19 грудня 2015 року в спортивному залі Маневицької ДЮСШ відбудулися змагання «Тато, мама і я – спортивна сім’я» присвячені Дню святого Миколая в рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів в зимовий період «Спортивна зима». Загальне керівництво, підготовку та проведення змагань здійснює відділ освіти та сектор у справах молоді та спорту Маневицької райдержадміністрації спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

Основною метою даного заходу є популяризація здорового способу життя, організація активного сімейного дозвілля, залучення сімей до рухової активності й занять фізичною культурою та спортом, спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

 

Участь у змаганнях взяли батьки та учні 2-3 класів с.Прилісне та смт. Маневичі Маневицької ЗОШ №2. Загалом, участь у змаганнях взяло близько 100 учасників з 33 – х сімей.

 

За підсумками проведених змагань перемогу здобула команда «Веселі», друге місце посіла команда «Завзяті», а третє місце здобула команда «Дружні».

 

Усі сім’ї, які приймали участь у змаганнях були нагороджені грамотами. Дітей нагородили медалями та солодкими подарунками від організаторів та спонсорів змагань.