На Волині знають: «Спорт для всіх – спільне майбутнє»

 04.06.2015
Волинська область

3 червня 2015 року Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління освіти Луцької міської ради за підтримки торгово-розважального центру «ПОРТ СІТІ» провели фінал обласного фестивалю серед дошкільних навчальних «Спорт для всіх – спільне майбутнє» присвячений Міжнародному дню захисту дітей» в торгово-розважальному центрі «ПОРТ СІТІ».

Мета фестивалю – залучення дітей до цінностей фізичної культури й спорту, підвищення мотивацій до занять оздоровчою фізичною культурою, організація змістовного активного відпочинку дітей та виховання почуття колективізму та відповідальності за свою команду.

У Фестивалі приймали участь 16 команд вихованців дошкільних навчальних закладів м. Луцьк, а це 160 дітей.

На урочистій церемонії відкриття учасників та гостей спортивного свята привітали голова міського комітету профспілки працівників освіти м. Луцьк Василенко Галина, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх » Володимир Новосад. Методист управління освіти Луцької міської ради Цимбалюк Олена, головний спеціаліст управління освіти Луцької міської ради Гдира Валентина та керівник багатофункціональної арени «Генератор СІТІ Оксана Вознюк.»

Спортивна програма фестивалю складалась з п’яти комплексних естафет: «Садіння картоплі», «З м’ячем», «Флорбол», «Фітбол».

За підсумками напруженої боротьби переможцем стала команда ДНЗ№3, друге місце посіла команда ДНЗ №22, і замкнула трійку призерів команда ДНЗ №10.

Переможці та призери фінальної частини Фестивалю були нагороджені грамотами, дипломами та призами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» . Усі учасники були нагороджені грамотами за участь та волю до перемоги.