Насичена спортивна програма осінніх шкільних канікул

 05.11.2015
Волинська область

Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» продовжив насичену спортивну програму осінніх шкільних канікул.

 

29-30 жовтня на спортивному майданчику з штучним покриттям (вул. Чорновола, 3) відбувся турнір з міні-футболу серед команд клубів за місцем проживання. Турнір відбувся з метою популяризації футболу серед вихованців міських клубів, профілактики шкідливих звичок та проведення активного дозвілля дітей. За право бути найсильнішим змагалося 5 команд клубів, у складі яких брали участь кращі футболісти мікрорайонів нашого міста.

 

Змагання відбувалися у захоплюючій боротьбі. Кожна команда боролась до останньої хвилини, що не зменшувало інтригу та азарт впродовж усього турніру.

 

За підсумками результатів дводенної напруженої боротьби переможцем змагань стали юні футболісти з клубу «Лучеськ» (спеціаліст Наталія Зінь). Друге місце — у клубу «Олімпія» (спеціаліст Ніна Лисенко), а замкнула трійку призерів команда клубу «Атлет» (спеціаліст Володимир Наумук).

 

На завершення змагань переможці та призери були нагороджені дипломами і призами від Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і квитками від дирекції ФК “Волинь” на перегляд футбольного матчу на стадіоні “Авангард” між командами “Волинь” (Луцьк) - “Говерла” (Ужгород).