«Новорічні свята спорту» - підведення підсумків за 2017 рік у місті Луцьку

 04.01.2018
Волинська область

З 27 по 30 грудня 2017 року провідні професіонали комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» організували для дітей та молоді за місцем проживання в мікрорайонах міста «Новорічні свята спорту» - підведення підсумків за 2017 рік.

27 грудня у приміщенні «Стріла» (б-р Дружби Народів, 13-а) КЗ «Спорт для всіх» провідний професіонал Галина Тимощук організувала захід як для дітей середнього і старшого шкільного віку, так і для малечі.

Святкова програма складалась з двох частин. Керівник секції із спортивних танців Дана Гетьман провела для малечі різноманітні конкурси, ігри, вікторини. Дітлахи веселились разом із казковими героями: співали новорічні пісні, водили хороводи, танцювали. Після завершення свята Дід Мороз і Снігурочка вручили всім учасникам дійства солодкі новорічні подарунки.

Для дітей середнього і старшого шкільного віку були запропоновані змагання з тенісу настільного, настільного хокею, шашок, дартсу і фризбі. Переможці і призери були нагороджені дипломами КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх», а всі учасники отримали солодощі.

Також 27 грудня у приміщенні «Білий м’яч» (вул. Конякіна, 35) КЗ «Спорт для всіх» провідний професіонал Юрій Остромецький провів «Новорічне свято спорту» для своїх вихованців. Програма заходу включала показові виступи з дзюдо та змагання з настільного хокею, дартсу і «Веселі старти». Кожен з учасників свята зміг знайти застосування своїм здібностям.

29 грудня для дітей та молоді за місцем проживання спортивні свята проводили: головний фахівець Центру Оксана Ящук - в привокзальному мікрорайоні (приміщення «Юність», пр-т Грушевського, 12), провідний професіонал Ніна Лисенко в мікрорайоні 33-го кварталу (приміщення «Олімпія», пр-т Відродження, 39) та провідний професіонал Юрій Тимцо в мікрорайоні 40-А кварталу (приміщення «Одісей», вул. Наливайка, 10).

Працівники центру «Спорт для всіх» запропонували своїм вихованцям на вибір взяти участь у веселих новорічних конкурсах і забавах, а також у змаганнях з видів спорту: дартсу, тенісу настільного, армрестлінгу, велогонці.