Обласна нарада місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

 01.04.2017
Волинська область

30 березня 2017 року у м. Ковелі відбулась обласна нарада за участю директорів місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх», фахівців з організації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку.

Відкрив нараду директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Петрович Новосад, який виступив із вітальним словом та інформацією щодо перспектив та ефективності роботи місцевих центрів.

Програма наради була досить насиченою. Зокрема, обговорювалась нормативно-правова база місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» та реформування сфери фізичної культури та спорту. Із цим питанням виступив заступник директора Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» Вадим Володимирович Карпік. Він нагадав присутнім про нормативно-правові документи, якими керується кожен місцевий центр ФЗН «Спорт для всіх». Також виступила головний фахівець центру Ольга Іванівна Муляр, яка проаналізувала результати проведення Всеукраїнських та обласних фізкультурно-оздоровчих заходів та наголосила на своєчасній здачі їх звітності.

Про агітаційно-пропагандистську та інформаційну діяльність місцевих

центрів ФЗН «Спорт для всіх» та надання інформації місцевими центрами ФЗН «Спорт для всіх» для подальшого висвітлення в засобах масової інформації доповіла фахівець центру Анна Анатоліївна Панафідіна.

Директор Ковельського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Роман Миколайович Лис ознайомив присутніх зі спортивною інфраструктурою центру та міста, поділився планами та перспективами на майбутнє.Усі учасники прийняли спільне рішення і надалі проводити виїзні наради в інших місцевих центрах ФЗН «Спорт для всіх» з метою співпраці та обміну досвідом роботи за місцем проживання та відпочинку.