«Олімпійське літо» мандрує Волинню

 01.08.2017
Волинська область

На Волині продовжується проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо».

Цього разу працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітали до позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку «Сонячний» (с. Гаразджа Луцького р-ну) та «Фаворит» (с. Тросне Маневицького).

Основні цілі і завдання Всеукраїнських фізкультурно-оздовчих заходів «Олімпійське літо»: залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом; виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних та морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту; пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення.

Близько 300 вихованців таборів мали можливість взяти участь у спортивних естафетах, змаганнях з дартсу, у конкурсах з набивання та ведення м’яча, вправах з гімнастичним обручем, вправи зі скакалкою та перетягування линви, підняття гирі.

Також в рамках «Олімпійського літа» працівники ВОЦФЗН «Спорт для всіх» провели Всеукраїнську інформаційно-пропагандистську кампанію «Червона картка» та інформаційно-профілактичну акцію «Відповідальність починається з мене». Для учасників акцій було проведено бесіду на тематику здорового способу життя, а також учасники акції отримали пропагандистські матеріали – «Червону картку».

По завершенню заходів усіх найкращих учасників працівники Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» відзначили грамотами та призами.