«Олімпійське літо» на Волині набирає обертів

 10.07.2017
Волинська область

Щороку на Волині працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводять в області Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи у місцях масового відпочинку населення «Олімпійське літо» та «Школа плавання».

Нещодавно працівники Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» завітали до дитячого оздоровчого табору «Оберіг», який знаходиться у с. Уховецьк, Ковельського району.

Метою даного заходу є залучення дітей у літній канікулярний період до занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя, а також організація активного та змістовного дитячого дозвілля.

Спортивна програма заходу включала змагання у спортивних естафетах «Веселі старти». Діти отримали заряд позитивних емоцій та бадьорості і виявили бажання і надалі брати участь у спортивно-масових заходах.

Всього у спортивному святі взяло участь 64 учасника, з них 24 дитини з Луганської області.

По завершенню змагань учасники були нагороджені спортивним інвентарем та спортивною атрибутикою від Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».