«Олімпійське літо» у дитячому оздоровчому таборі «Чайка»

 24.07.2015
Волинська область

23 липня 2015 року працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організували спортивне свято за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо» у дитячому оздоровчому таборі «Чайка», що знаходиться в селі Світязь,Шацького району. Метою заходу є популяризація здорового способу життя, формування у дітей свідомої потреби до систематичних занять фізичною культурою та спортом, профілактика шкідливих звичок – наркоманії, тютюнопаління, алкоголізму.

Представники центру спільно з вихователями табору провели спортивні естафети «Веселі старти» серед 4 команд молодших та старших загонів та спортивні конкурси. Також усі бажаючі мали змогу перевірити свої знання взявши участь у спортивній вікторині на олімпійську тематику.

Всього у заході взяло участь 115 дітей-вихованців табору.

Найкращі результати в особистому конкурсі «Стрибки на скакалці» серед хлопців показали Киричок Антон, Яремчук Андрій, Чудак Антон, серед дівчат – Кузьмінець Ольга, Наумук Вікторія, Світюк Тетяна.

У спортивній вікторині найбільшу кількість правильних відповідей дали Власюк Владислав, Григоренко Руслан, Швалюк Світлана, Наумук Вікторія та Веремко Володимир.

Переможці та призери заходів були нагороджені дипломами та спортивними сувенірами на олімпійську тематику від організаторів.