«Олімпійське літо» в оздоровчому таборі «Прикордонник»

 07.07.2017
Волинська область

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» активно продовжує проводити у Волинській області заходи за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо».

4 липня 2016 року працівники центру завітали зі спортивним святом до дитячого позаміського табору відпочинку «Прикордонник», що в селі Литовеж Іваничівського району, який розташований у мальовничій місцині, де свіже повітря і краса живої природи сприяють оздоровленню дітей.

На урочистій лінійці заступник директора Карпік Вадим Володимирович та працівники Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» привітали діток та розповіли про програму проведення заходу. Отож, в дружній атмосфері понад 170 вихованців табору з 5 загонів долучились до проведення заходу.

Усі бажаючі мали можливість прийнявши участь у конкурсах з набивання м’яча, крутіння обруча, гри в датрс, стрибків на скакалці та вікторини на олімпійську тематику. Так, один із літніх днів перетворився для них на справжнє свято азарту, швидкості, спритності й завзятого прагнення до перемоги.

Усіх учасників фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів було відзначено грамотами та призами від організаторів змагань.

Дітки зізналися, що отримали безліч позитивних емоцій цього дня, адже кожен старався доклали максимум зусиль для перемоги, а командний дух зробив відпочинок дітей змістовним та незабутнім.