«Олімпійське літо» в православному дитячому таборі «Стежина добра»

 18.08.2016
Волинська область

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» активно продовжує проводити у Волинській області заходи за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо».

16 серпня 2016 року працівники Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» завітали зі спортивною програмою до православного дитячого літнього табору «Стежина добра», що діє при Свято-Троїцькому жіночому монастирі й знаходиться в селі Старосілля, Маневицького району.

На урочистій лінійці заступник директора Карпік Вадим Володимирович та працівники Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» привітали діток та розповіли про програму проведення заходу. В дружній та гостинній атмосфері понад 100 вихованців табору з 4 загонів віком від 8 до 14 років долучились до проведення заходу.

Частина діток розділились на 2 команди для участі у естафетах, а тим часом інші дітки теж не нудьгували і охоче спробували свої сили у конкурсах з набивання м’яча, крутіння обруча, гри в дартс та стрибків на скакалці.

Переможці та призери заходу були нагороджені дипломами та призами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».