«Олімпійське літо» в пришкільних оздоровчих таборах

 18.06.2019
Волинська область

13-14 червня 2019 відбулися Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи в літній період в місцях масового проживання та відпочинку населення області «Олімпійське літо – 2019».

Головною метою проведення цих заходів є залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом через організацію для них активного дозвілля, а також популяризації олімпійських принципів серед широких верств населення.

Так, працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітали до літніх таборів шкіл № 21 та 14 до яких було залучено 397 учасників, з програмами невеличких спортивних свят, які включають різноманітні спортивні естафети та змагання і були заключними пришкільними таборами цього року, а провести такі змагання ще заплановано в позаміських закладах оздоровлення та відпочинку Волинської області.

Також, під час проведення заходів працівники  Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» провели обласну інформаційно-пропагандистську акцію «Червона картка» - «Реальність починається з тебе».

Переможці, призери та найактивніші учасники змагань були нагородженні призами та грамотами від Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» та Волинського обласного відділення НОК України.