«Олімпійське літо» в таборі «Веселка»

 18.07.2016
Волинська область

11 липня 2016 року у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Веселка», що у селі Терешківці, Горохівського району відбулися фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо».

Працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організували для дітей, які відпочивають у таборі спортивне свято. Програма заходів включала змагання з настільного хокею, спортивних естафет, дартсу, набивання футбольного м’яча, стрибків на скакалці та вікторини на олімпійську тематику.

Участь у заході взяли майже усі вихованці табору другої зміни, а це понад 130 дітей. Дітки мали змогу отримати багато нових позитивних вражень та ознайомитись з олімпійськими видами спорту. Такі виїзди у оздоровчі табори відбуваються регулярно впродовж літа з метою залучення дітей до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом у літній канікулярний період, а також популяризації олімпійських принципів та цінностей серед широких верств населення.

Переможці та призери заходів були нагороджені дипломами та призами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».