«Олімпійський день» в дитячо-оздоровчому таборі «Світанок»

 22.06.2017
Волинська область

20 червня 2017 року в дитячо-оздоровчому таборі «Світанок» у с. Дачне Ківерцівського району відбулися фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи «Олімпійський день». за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо». Спортивне свято для 190 діток організували працівники Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Діти активно взяли участь у змаганнях з дартсу, у конкурсах з набивання та ведення м’яча, вправах з гімнастичним обручем та стрибках зі скакалкою, а також вимірювали силу за допомогою силоміра. Основною метою проведення заходу було залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом; організація активного відпочинку, популяризація олімпійських цінностей і досягнень українських атлетів у сучасному спорті та Олімпійських іграх. Усіх найкращих учасників фізкультурно-оздоровчому та спортивно-масовому заході Волинський ОЦФЗН «Спорт для всіх» відзначив грамотами та призами.

Також, у рамках заходу, працівники Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» провели Всеукраїнську інформаційно-профілактичну акцію «Відповідальність починається з мене» та інформаційно-пропагандистську кампанію «Червона картка». Головними завданнями цих заходів є пропаганда здорового способу життя засобами соціальної реклами, формування у населення усвідомлення потреби систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризація активного дозвілля, профілактика негативних проявів у суспільстві шляхом залучення громадян до занять фізичною культурою та спортом.

До слова, інформаційно-профілактична акція «Відповідальність починається з мене» та інформаційно-пропагандистська кампанія «Червона картка» проводяться місцевими центрами ФЗН «Спорт для всіх» по всій території області впродовж року.