«Олімпійський літо» та «Школа плавання» в дитячо-оздоровчих таборах Волинської області

 23.07.2019
Волинська область

18-21 липня 2019 року в дитячо-оздоровчих таборах Шацького району «Супутник» та «Світязь» відбулися фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи «Олімпійське літо» та «Школа плавання».

Спортивне свято провели працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Програма заходів в рамках «Олімпійське літо», включала змагання з спортивних естафетах «Веселі старти», гри у волейбол, настільний хокей, перетягування линви та змагання з дартсу, а також конкурси з крутіння обруча, силомір, та стрибків на скакалці, у заходах взяло участь понад 400 учасників.

Під час проведення заходів «Я вмію плавати» «Школа плавання» працівники ВОЦФЗН «Спорт для всіх» ознайомили дітей з технікою безпеки та правилами поведінки під час проведення занять з плавання на відкритих водоймах. А також навчали дітей спеціальним вправам техніки плавання з використанням допоміжних засобів (плавальних дошок, м’ячів, кругів).

Метою проведення таких заходів є виховання у дітей бажання займатися фізичною культурою і спортом під час відпочинку в оздоровчих таборах та сприянню дружніх відносин у колективі.

У всіх заходах діти із задоволенням  приймали участь як на суходолі так і у воді.

Під час заходів працівниками центру було проведено бесіду на тематику здорового способу життя, під час якої учасники акції отримали пропагандистські матеріали – «Червону картку».

Усіх учасників фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів було відзначено грамотами та призами, (спортивним інвентарем та атрибутикою)  від Всеукраїнського та Волинського обласного центрів ФЗН «Спорт для всіх» та відділення НОК України у Волинській області.