Перший відкритий міськрайонний Новорічний турніру зі спортивної акробатики

 28.12.2015
Волинська область

20 грудня 2015 року у в спортивному залі ВПУ міста Камінь – Каширський відбувся Перший відкритий турнір міськрайонний Новорічний турнір зі спортивної акробатики, який був проведений Камінь-Каширським міським центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” за підтримки відділу молоді і спорту Камінь-Каширської РДА та спортивного клубу «Надія» м. Ковель.

 

Основною метою даного заходу є залучення дітей до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом, Пропаганда здорового способу життя, зміцнення здоров’я засобами фізичної культури і спорту, популяризація гімнастики в місті,організоване проведення дозвілля.

 

З привітальним словом на відкритті виступили: Камінь-Каширський міський голова – Бондар Василь Іванович, директор Камінь-Каширського МЦФЗН „Спорт для всіх” – Панасюк Сергій Іванович, головний спеціаліст у справах молоді та спорту Камінь-Каширської РДА - Пасічник Юлія Володимирівна.

 

Безпосереднє проведення змагань поклалося на суддівському колегію на чолі з головним суддею, тренером зі спортивної акробатики Оленою Аркадієвною Гаврилейко.

 

В турнірі брали участь юнаки та дівчата в 13-ти вікових категоріях: 2000-2012 р.н. Всього у турнірі прийняло участь 58 учасників.

 

Змагання проводилися в номінаціях:

 

- акробатична комбінація за варіантом №1 (пластика, гнучкість);

 

- акробатична комбінація за варіантом №2 (спритність, швидкість, витривалість);

 

- акробатична комбінація за варіантом №3 (фізична сила, стрибучість);

 

- довільне виконання (парне виконання вправ).

 

Змагання були дуже напруженими та емоційними. Перемогу виборола команда з м. Ковель, друге місце – у команди з Камінь-Каширського р-ну, третє місце у команд з Ковельського р-ну й четверте – команда з Шацького р-ну.

 

Переможці в кожній віковій групі були нагороджені грамотами та кубками за відповідно зайняті І, ІІ та ІІІ індивідуальні місця, а учасники турніру, що не посіли призові місця, були нагороджені іменними грамотами «За волю до перемоги» та медалями від Камінь-Каширського МЦФЗН „Спорт для всіх”.