Підсумки роботи відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА за 2016 рік

 06.04.2017
Волинська область

05 квітня 2017 року в «овальній залі» Волинської облдержадміністрації відбулась колегія відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА. На засідання колегії запросили заступника голови облдержадміністрації Світлану Євтихіївну Мишковець, голову постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді та спорту та туризму Петра Петровича Савчука, директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення Володимира Петровича Новосада, голови обласних фізкультурно-спортивних товариств і відомств, керівники підвідомчих установ, федерацій з видів спорту, начальники структурних підрозділів, що реалізують державну політику у сфері фізичної культури та спорту райдержадміністрацій, міськвиконкомів (місто обласного значення), представники об’єднаних територіальних громад, директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Колегія складалась із двох частин. Перша – урочиста, відзначали спортсменів, тренерів з олімпійських, не олімпійських видів спорту, спорту-інвалідів, підводили підсумки за результатами виступів спортсменів у всеукраїнських, міжнародних та обласних змаганнях за 2016-й рік. До слова, директор ВОЦФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад був відзначений грамотою від Всеукраїнського ЦФЗН «Спорт для всіх».

Друга ж частина була присвячена, безпосередньо, розгляду порядку денного колегії. Головуючий колегії – начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Ігор Ярославович Дмитришин окрім інших питань, які виносились на колегію, доповідав про підсумки роботи відділу щодо реалізації державної політики з питань фізичної культури та спорту за 2016 рік та завдання на 2017 рік. Також слово надали директору ВОЦФЗН «Спорт для всіх» Володимиру Новосаду. Заслухавши та обговоривши інформацію голови колегії Ігоря Дмитришина колегія вирішила взяти її до відома також розробити ряд кроків, які сприятимуть належні роботі галузі.