Подарунки від Миколая – найспритнішим

 21.12.2015
Волинська область

18 грудня в спортивному залі Ковельської КДЮСШ імені Євгена Кондратовича відбулись змагання «Веселі старти» серед дітей 5-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста з нагоди Дня святого Миколая.

 

На урочистому відкритті змагань до присутніх звернувся заступник міського голови Ігор Прокопів та начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Віктор Бичковський.

 

У змаганнях взяли участь 12 команд загальноосвітніх навчальних закладів міста. Загалом 120 юних спортсменів змагалося за призи від Миколая.

 

«Веселі старти» пройшли в цікавій і напруженій боротьбі. Кожна команда намагалась обігнати суперника, показати свою швидкість і спритність у п’яти естафетах: «Садіння картоплі», «Ведення м’яча», «Врятуй товариша», «Павучок» та стрибки з м’ячем на дистанції 30 м.

 

За підсумками проведених змагань перемогу здобула команда НВК №11, друге місце посіла команда СШ №3, третє місце здобула команда ЗОШ №1.

 

Переможці та призери змагань були відзначені грамотами, а кожному учаснику «Веселих стартів» вручили солодкі подарунки від відділу фізичної культури та спорту, придбані за кошти міського бюджету.