Проведення фестивалю з футзалу серед ветеранів «Кубок Володимира - 2015» присвячений всесвітньому Дню футболу

 15.12.2015
Волинська область

12 грудня 2015 року відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради спільно з Волинським обласним та Володимир-Волинським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» об 11.00 годині у м. Володимир-Волинський, в спортивно-оздоровчому комплексі «Олімп» відбувся Міжнародний фестиваль з футзалу серед ветеранів «Кубок Володимира - 2015» присвячений всесвітньому Дню футболу.

 

Основною метою даного заходу є залучення ветеранів до занять фізичною

 

культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя та організація активного змістовного дозвілля ветеранів, популяризація та розвиток футболу серед населення області.

 

В змаганнях брало участь 4 команди із загальною кількістю 45 учасників.

 

У результаті напружених матчів місця у турнірній таблиці розподілились наступним чином – перше місце виборола команда «Ветерани - Політех» (м. Луцьк), друге місце – у команди «Спорт для всіх» (м. Володимир- Волинський), третє у команди «Ветерани» (м. Володимир-Волинський) і четверте місце посіла команда «Турійськ».

 

Команди були нагороджені кубками, грамотами, дипломами та медалями від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

На трибунах зібралося чимало вболівальників, які підтримували учасників фестивалю та насолоджувались цікавою грою. На майбутнє організатори фестивалю планують запросити до участі ще більше команд з метою пропаганди здорового способу життя та організації активного та змістовного дозвілля ветеранів.