Проведення обласної семінар-наради з директорами місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх»

 21.10.2016
Волинська область

19 жовтня 2016 року у місті Луцьку (вул. Винниченка 67), у приміщенні Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відбулась обласна семінар-нарада директорів місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» та фахівців з організації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи.

Відкрив нараду директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад Володимир Петрович, який виступив із вітальним словом та інформацією щодо ефективності роботи міських центрів. Серед присутніх також були директори Луцького, Нововолинського, Володимир-Волинського, та Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх».

На нараді обговорювались питання щодо методики складання річної звітності згідно форми – 2 ФК та форм звітів Всеукраїнського центру ФЗН «Спорт для всіх» за 2016 рік, визначення рейтингу серед місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх», обговорення Положення про проведення рейтингу серед місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх», аналіз проведення місцевими центрами обласних та Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів у 2016 році, інформаційна, пропагандистська робота місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» в поточному році та здача звітних матеріалів відповідно до річних форм 4.1, 4.2 Всеукраїнського центру інформація про роботу місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» за 2016 рік, пропозиції, зауваження і перспективи щодо подальшого розвитку мережі місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх».

Присутні отримали методичну літературу та усні консультації від працівників Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Усі учасники наради підтримали рішення і надалі проводити такі наради з метою ознайомлення з роботою місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» за місцем проживання та передачі досвіду серед колег для ефективної співпраці.