Проведення обласних спортивно-масових заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!» в Рожище

 24.11.2015
Волинська область

18 листопада 2015 року Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації в м. Рожище у притулку для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації пройшли масові обласні спортивні заходи за Всеукраїнською програмою «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Основною метою даного заходу є популяризація здорового способу життя, залучення дітей-вихованців дитячих спеціалізованих заходів до систематичних занять фізичною культурою та спортом, профілактики шкідливих звичок й зниження психологічних факторів агресивності. Виховання патріотичних почуттів та свідомої потреби до занять фізичною культурою у дітей-вихованців дитячих спеціальних закладів.

З привітальним словом виступив заступник директора Карпік Вадим Володимирович. Після чого працівниками Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» було проведено спортивні конкурси з дартсу, шашок, спортивної вікторини, стрибків на скакалці та «Силомір». Участь у спортивно-масових заходах брали всі бажаючі вихованці притулку. Дітки проявили високий інтерес до спорту та бажання до участі у фізкультурно-оздоровчих заходах. Під час проведення спортивного заходу учасники продемонстрували свою кмітливість, активність та завзятість. Всього у змаганнях взяло участь близько тридцяти вихованців різних вікових категорій.

Переможцями в змаганні з дартсу став Мнацакалян Шаген, у змаганні «Стрибки на скакалці» перемогла Базелюк Яна, у «Силомірі» - Катаєв Богдан, у змаганні з шашок - Білецький Іван, а у вікторині на спортивну тематику переміг Туряниця Вадим.

Вихованці, які показали найкращі результати у кожному з видів змагань, були нагороджені грамотами, дипломами та призами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».