Розіграш Кубка міста з футболу «Ліга Супер Нововолинськ – 2016»

 05.07.2016
Волинська область

З 29 червня по 1 липня 2016 року в м.Нововолинську на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар» вже всьоме відбувся футбольний турнір серед аматорських команд «Ліга Супер Нововолинськ-2016» за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо».

Захід організували відділом у справах молоді та спорту виконавчого комітету Нововолинської міської ради, Волинський обласний та Нововолинським міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», мережа магазинів «Супер UA» та Нововолинський осередок Всеукраїнської громадської організації «Українська Народна Рада» .

Цьогоріч у змаганнях взяли участь 8 команд. Безліч цікавих, гострих моментів, справжня спортивна, динамічна боротьба панували на майданчику. Гравців активно підтримувало чимало вболівальників кількість яких кожного року все збільшується.

На урочистому відкритті учасників футбольного турніру привітали депутат Волинської обласної ради Курстак Валерій, начальник відділу у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому Супрунюк Тетяна та керівник Нововолинського міського ЦФЗН «Спорт для всіх» Бортнічук Валентин.

В напруженому фінальному матчі команди міста Нововолинська «Бужанка» та «Нововолинськ ТТІ» показали відмінну майстерність, фізичну підготовку та волю до перемоги. Обидві команди були гідними одна одної та заслужено пройшли у фінал змагань. Однак, кращою стала команда «Бужанка, їхні ж суперники відповідно стали другими. Третє місце посіла команда «Аматор - Нововолинськ».

У номінації «Глядацької симпатії та толерантності» під час змагань отримала нагороду від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» команда «Лішня» із села Стара Лішня Іваничівського району.

Кращим гравцем турніру став Кожевський Юрій, наймолодшим гравцем – Кінащук Валентин, кращий арбітр – Троцюк Олександр, а кращим воротарем визнано Шльоску Віктора.

Команди-переможці та призери отримали нагороди та призи від організаторів турніру.