«Рух заради здоров’я» на Волині

 29.05.2017
Волинська область

7 квітня Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Управлінням освіти та науки облдержадміністрації провів огляд-конкурс «Рух заради здоров’я» за місцем навчання, проживання та відпочинку серед дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів і місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Загалом у заході взяло участь 107 тисяч осіб різних вікових категорій. Метою заходу є пропаганда активного способу життя, як одного з чинників гармонійного розвитку людини; проведення інформаційної кампанії щодо формування здорового способу життя серед дітей, підлітків та молоді; формування у вихованців дошкільних та учнів загальноосвітніх навчальних закладів потреби до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

Серед дошкільних навчальних закладів І місце посів Нововолинський ДНЗ №4 «Берізка», загальноосвітніх шкіл перемогла Нововолинська гімназія, а серед місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» перше місце посів КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради.

Нагородження переможців та призерів буде здійснюватись під час урочистої церемонії «Спортивне сузір’я – 2017».