Семінар-тренінг центрів ФЗН «Спорт для всіх»

 18.11.2019
Волинська область

13-15 листопада в місті Луцьку проводився семінар-тренінг «Формування умов до оздоровчої рухової активності та здорового способу життя, покращення здоров’я працівників ЦФЗН «Спорт для всіх».

На запрошення директора Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Володимира Новосада на Волинь завітали працівники обласних центрів  ФЗН «Спорт для всіх»: Львівського, Рівненського, Херсонського, Запорізького, Кіровоградського, Хмельницького, Полтавського та Южнівського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» Одеської області.

У програмі семінару:

13 листопада – відбулося вивчення та обмін досвідом з організації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх за місцем проживання та відпочинку населення.

А також проведення інформаційно-пропагандистських акцій здорового способу життя і рухової активності «Червона картка» - «Реальність починається з тебе!». Після чого учасники ознайомилися з містом Луцьком та побували на екскурсії в замку Любарта.

14 листопада – учасники заходу взяли участь у IV відкритому обласному Фестивалі «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» серед працівників центрів фізичного здоров’я «Спорт для всіх».

15 листопада – ознайомилися з організацією роботи КЗ «Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради, побували в осередку «Біла тура» та «Атлет», де директор  міського центру Наталія Назарук розповіла, як проводиться фізкультурно-оздоровча та спортивно-масова робота за місцем проживання і вручила пам’ятні сувеніри.