«Спорт для всіх – радість життя» серед ветеранів у місті Володимир-Волинський

 25.10.2016
Волинська область

23 жовтня 2016 року в місті Володимир-Волинський в спортивно-оздоровчому комплексі міського центру «Олімп», що на вулиці Драгоманова, 20 відбувся обласний фестиваль «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» серед ветеранів. Фестиваль організували відділ з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з Волинським обласним та Володимир-Волинський міським центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» й організацією Ветеранів фізичної культури та спорту Волинської області.

Основною метою фестивалю була реалізація права громадян на заняття фізичною культурою та спортом; залучення населення області до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом та пропаганда здорового способу життя й організації активного змістовного дозвілля ветеранів.

На урочистому відкритті фестивалю привітали учасників начальник управління освіти, науки, молоді та спорту міськвиконкому В'ячеслав Петрук та директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад.

У фестивалі прийняли участь 15 команд ветеранів з міст та районів Волинської області. В загальному, участь у фестивалі прийняло близько 620 учасників. Програма фестивалю включала п’ять видів спорту: міні-футбол або волейбол – за вибором, шахи, шашки, настільний теніс, плавання. Ветерани з небувалим азартом та жагою до перемоги змагались у кожному з видів. Море позитивних емоцій та святкова атмосфера панували на кожному виді спортивної програми.

Під час проведення спортивно-масового заходу була проведена інформаційно-пропагандистська компанія «Червона карта», яка передбачає популяризацію здорового способу життя та спонукає до занять фізичною культурою та спортом.

Отож, результати фестивалю такі: серед міст перемогу здобула команда міста Луцька, друге командне місце у Володимира – Волинського, третє –виборола команда Ковеля і четверте місце у команди з міста Нововолинськ.

Серед районів перше місце у команди Луцького району, друге – у команди Ковельського району і замикає трійку призерів команда Ратнівського району.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, дипломами, медалями та кубками від організаторів заходу. Також було визначено та нагороджено найстарших учасників фестивалю в номінації «Спортивне довголіття».

На урочистій частині закриття фестивалю як організаторів так і самих учасників привітала волинська поетеса Лариса Волошенюк, яка порадувала ветеранів дуже гарними поетичними рядками, які склала під час змагань.

 

Нас стрічає Володимир.

Спорт всіх робить молодими.

Тут звучить медалей дзвін,

Кипить адреналін.

Дух командний нас єднає.

Спорт Вкраїну прославляє,

А найважче в боротьбі –

Не піддатися в собі!