«Спорт для всіх – у кожному дворі»

 15.06.2015
Волинська область

З настанням літа постає питання зайнятості дітей. З однієї сторони – літо, більше часу можна провести на дворі, а з іншої – комп’ютер, від якого важко відірватися і під час канікул. Спортивна база Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» дозволяє весело і змістовно проводити час протягом усього року. Так, на майданчику із синтетичним покриттям пройшли змагання серед клубів за місцем проживання «Спорт для всіх – у кожному дворі». Участь у заході взяли команди п’яти пришкільних оздоровчих таборів денного перебування дітей шкіл міста. Програма включала чотири естафети, дартс та спортивну вікторину.

Найбільше емоцій вирувало під час естафет, адже тут було «садіння картоплі», де потрібно точно попасти в лунку і в мішку пострибати довелося, обводити фішки м’ячем та скакалкою, уважно пронести тенісний м’яч.

Кожна команда боролася з усіх сил, ініціативу перехоплювали то одні, то інші. Хтось був спритніший у «веселих стартах», хтось більш влучний в дартсі, а хтось краще підготувався до спортивної вікторини, що включала питання на олімпійську тематику. Переможців визначали за сумою набраних балів по всіх видах програми. Бронза дісталася команді школи № 1, почесне друге місце виборов НВК № 3 – ліцей, перемогу здобули представники гімназії ім. Цинкаловського.

Дані змагання були відбірковим етапом до обласного фестивалю «Спорт для всіх – у кожному дворі» серед клубів за місцем проживання в рамках Всеукраїнських масових заходів «Спорт для всіх в парках і скверах», який відбудеться 17 червня, об 11.00 год., в парку «Слов’янський». Запрошуємо усіх відвідати цікавий та змістовний захід.